Merrni kontrollin e automjeteve tuaja !

Asistenti virtual FORTES është një figurë profesionale që ofron shërbime dhe mbështetje për individ kompanitë dhe profesionistët e pavarur.

Regjistrohuni për të rejat më të fundit nga Fortes

Privatësia juaj është e rëndësishme për ne. Lexoni Politikat e Privatësisë.

Cfarë është FORTES?

Po kërkoni informacione për makinën tuaj? 
Mësoni për shërbimet kryesore të FORTES: verifikim kundravajtje rrugore, administrim flote, llogaritejes se siguracionit, kontrollit të taksave dhe verifikimit te vlefshemrise se sigurimit.
Kujt i drejtohet asistentit virtual Fortes?
Asistenti virtual FORTES i shërben punonjesit e administrates, teknikëve dhe profesioniste artizanë dhe punëtorë të vetëpunësuar. Shërbimet i drejtohen të gjithë atyre që duan të delegojnë një pjesë të operacioneve dhe mund të delegojnë aktivitete dytësore që heqin kohën e çmuar nga punët e tyre kryesore.
Çfarë bën FORTES?
Profesioni i asistentit virtual përfshin një gamë të gjerë shërbimesh të cilat ndryshojnë edhe sipas personit në fjalë.  Në veçanti, ai varion nga shërbimet e konsulencës, nga shërbimet e investigimit te tregut tek shërbimet e verifikimit te dokumentacionit te duhur. Prandaj, çdo njeri nga ne mund të zgjedhë nje nga sherbimet e ofruara nga Fortes. Avantazhi është se, nuk është e nevojshme të kufizohet ofrimi i sherbimit në një qytet ose në një zonë të veçante por ofrohet online. Një asistent virtual funksionon në mënyrë të përsosur edhe nga kilometra larg dhe madje edhe nga jashtë.
Puna e FORTES 
Asistenti virtual FORTES është një figurë profesionale që ofron shërbime dhe mbështetje për individ kompanitë dhe profesionistët e pavarur. Puna e FORTES zhvillohet kryesisht online dhe marrëdhëniet me klientët trajtohen në mënyrë elektronike. Asistenti virtual është një figurë, me aftësi specifike profesionale dhe me një përvojë të pasur. Detyra e tij është të lehtësojë ngarkesën e përdoruesit duke kryer një listë të aktiviteteve dhe shërbimeve të dakorduara në emër të tij.